top of page
Soundhealing

Een sound healing ontspant. Door middel van natuurklanken, voortgebracht door oer instrumenten, wordt een sfeer gecreëerd die erg meditatief is. Een sound healing heeft als intentie mensen terug te brengen naar een natuurlijke staat van ontspanning. Een sound healing kan diepe ontspanning geven, waardoor we vermoeidheid, stress en indrukken kunnen verwerken. Daardoor kan er na het klankbehandeling weer een gevoel van ruimte ontstaan, ruimte voor leven.

De klanken die klankschalen en stemvorken maken bestaan uit grondtonen en daarnaast uit vele boventonen die een harmonisch geheel vormen. Ze zorgen er voor dat lichaam en geest weer een harmonisch geheel vormen.

Tijdens een sound healing word je ondergedompeld in de klanken van klankschalen, drum, koshi, stemvorken, rainstick, tongdrum en andere natuurlijke geluiden . Elk instrument geeft een andere klank en dus heeft het een andere uitwerking op ons lichaam en geest. Klank is niet alleen waarneembaar met je gehoor maar met het gehele lichaam.

Ons lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. Water transporteert trillingen en vibraties vier maal sneller dan lucht. Daardoor hebben de verschillende klanken direct toegang tot ons gestel. Dit ervaren we dan ook in alle niveaus.

Is er een disbalans in ons lichaam of de energie stroomt niet lekker door, de klanken zorgen voor een goede ondersteuning om het lichaam weer in harmonie te brengen en te ontspannen. Tijdens een sound healing hoef je niets te doen dan alleen maar liggen op de massagetafel en je aandacht te richten op de harmonieuze klanken, deze te horen en te voelen.

pexels-magicbowls-1830208-3544322.jpg
bottom of page