top of page
Drumhealing

Een sjamanendrum is een oeroud instrument dat je uitnodigt om haar ritme te volgen en met je innerlijke zelf in contact te komen. Het geluid van de drum is een oergeluid, net zoals het ritme van je hartslag. 

De kern van Sjamanisme is dat alles wat leeft bezield is. Alles is energie, bewustzijn, scheppingskracht en essentie. Dit stroomt door elk bezield wezen heen : een zaadje in de grond, een bloem, een struik of boom, de zee, dieren en de mens. Ieder levens organisme is daardoor heilig en alles is met elkaar verbonden.

Door de oerklanken van de drum kan er van alles gebeuren in ons lichaam. Door het ritme van de drum raak je in een ontspannen toestand tussen waken en slapen, waardoor het onderbewustzijn opengaat. Het stelt ons in staat om diep in onze eigen kern te reiken, zodat er losgelaten wordt wat niet langer nodig is.

De trilling werkt door het hele lichaam heen en kan een reset geven, de meridianen weer in lijn brengen en de chakra's zuiveren.

Het stimuleert fysieke heling, emoties worden voelbaar, blokkades kunnen zich op deze manier in je lichaam oplossen en bepaalde inzichten kunnen zich aandienen. 

Er zijn meerdere mogelijkheden voor een drumhealing.

- een Chakrabehandeling met edelstenen.

- een ontspanningsbehandeling.

- een behandeling met een klacht of een bepaald thema.

- een soulbreathing, wordt gebruikt om bij emoties te komen waar je moeilijk bij kunt.

bottom of page