top of page

Energetische behandeling.

 

Ontdek de genezende kracht van een holistische behandelmethode, waarbij ik een combinatie van ontspannende massage energiewerk en evt frequentiemuziek aanbied. Hierbij draait alles om het herstellen van balans, het verlichten van stress en het bevorderen van welzijn op alle niveaus.

Hierbij heb je de mogelijkheid om diep te ontspannen en je innerlijke rust te herontdekken. Ik begin met een massage, deze wordt op een rustige ontspannende manier uitgevoerd. Tijdens de massage ga ik intuïtief werken aan spanningsvelden op het lichaam maar ook in je aura, dit zorgt voor energiebalans in je lichaam en geest. Hierbij maak ik gebruik van verschillende technieken, zoals handoplegging, chakra-balancering en aura-healing om blokkades op te heffen en evt genezing te bevorderen. Deze zachte, gerichte behandeling stimuleert de energiestroom in je lichaam en helpt bij het verwijderen van blokkades, waardoor je een diepe staat van ontspanning en welzijn kunt bereiken.

Tijdens de behandeling kun je evt ook genieten van speciaal gecomponeerde frequentiemuziek, die resonantie creëert in je lichaam en geest. Deze muziek helpt je om dieper te ontspannen, je geest te kalmeren en je energiecentra in balans te brengen. Dit is een extra optie en gaat middels een koptelefoon. Uiteraard kan het ook met "gewone" muziek.

Evt kan je voor de behandeling een kaart trekken voor meer inzicht in je zelf of een situatie

bottom of page