top of page

De Access Energetic Facelift is een diepgaand, verzorgend en helend proces voor het gehele lichaam. Het is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en het hele lichaam terug te draaien. De zachte, kalmerende aanraking van je gezicht en nek werkt samen met de cellen van jouw lichaam om het te herstellen, te verlevendigen en te verjongen.
Wat laat je lichaam jou zien?
Wellicht kijk je wel eens in de spiegel en zijn er van die dagen waarop je er moe en oud uitziet, terwijl je er op andere dagen juist jong en stralend uitziet! Hoe komt dan nou? We weten allemaal dat stress en ouderdom zichtbare tekens achterlaten in ons gezicht. Maar wist je dat dit ook geldt voor alle oordelen over jezelf en die van anderen?
Wat als je alle oordelen over jou en je lichaam zou kunnen verwijderen?
Elke Access Facelift-sessie geeft je lichaam de gelegenheid om al die stress, oordelen en beperkende energieën die zijn ingebed in je gezicht, borst en lichaam in beweging te brengen en te transformeren
Het proces
De Access Energetische Facelift is een dynamisch en toch zacht hands-on lichaamsproces dat de natuurlijke helende vermogens van het lichaam verdiept en versnelt, wat de cellen van je gezicht in staat stelt om herstellen, verstevigen en te verjongen. Tijdens het proces worden maar liefst 29 verschillende energieën geactiveerd die niet alleen effect hebben op de huid maar ook op de onderliggende oorzaken van oordeel en veroudering, waardoor je er anders uitziet, je anders gedraagt en je anders voelt!
Het proces werkt door op allerlei bijkomstigheden van het ouder worden zoals problemen met de overgang, hormoonhuishouding, concentratie, gezichtvermogen, haaruitval, beweeglijkheid van het lichaam, slaapstoornissen etc.

bottom of page